Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety z martadeli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Martadela 1 kg
jajko do panierki
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierki
sól do panierki
pieprz do panierki

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety z martadeli

Martadelę kroimy o grubości około 1 -1,5 cm. Obtaczamy w rozbełtanym jajku z przyprawami i następnie w bułce tartej z każdej strony. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu z dwóch stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fijolek91 12.10.2012 18:48
fajny pomysł:)
adelajda 12.10.2012 18:47
moja babcia takie robiła bardzo je lubiłam !
SylwiaMagdaSabin 12.10.2012 18:09
proste i szybkie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak