Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety z filetów rybnych i kalafiora

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety rybne 2 szt
cebula 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat do smaku
jajko 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
kalafior 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety z filetów rybnych i kalafiora

Filety rybne i kalafior ugotować razem po czym przepuścić przez maszynkę i dodać posiekaną cebulę, doprawić. Uformowane kotlety obtoczyć w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 26.04.2011 14:42
super
tomek18 24.04.2011 08:48
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak