Kotlety z filetów rybnych i kalafiora

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety rybne

    2 szt
  • cebula

    1 szt
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    do smaku
  • jajko

    1 szt
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • kalafior

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety rybne i kalafior ugotować razem po czym przepuścić przez maszynkę i dodać posiekaną cebulę, doprawić. Uformowane kotlety obtoczyć w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Juleczka20 26.04.2011 14:42
super
tomek18 24.04.2011 08:48
ciekawy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat