Kotlety z dzika

Kotlety z dzika

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

mała łyż.

gniazd

mała puszka

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szchab z dzika

    50 dkg
  • jaja

    1
  • masło

    3 dkg
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Kotlety z dzika

Z mięsa wykroić 4 kotlety, zbić tłuczkiem, posolić, obtoczyć w rozbitym jaju i mące, smażyć na gorącym maśle. Do kotletów z dzika podajemy sos musztardowy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat