Kotlety z dzika

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szchab z dzika

    50 dkg
  • jaja

    1
  • masło

    3 dkg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z mięsa wykroić 4 kotlety, zbić tłuczkiem, posolić, obtoczyć w rozbitym jaju i mące, smażyć na gorącym maśle. Do kotletów z dzika podajemy sos musztardowy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat