Kotlety śledziowo - jajeczne

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masa śledziowa

    40 dag
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    1/2 szklanki
  • olej

  • jaja na twardo

    3
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka drobno posiekać, dodać do masy śledziowej i uformować owalne kotlety. Każdy kotlet panierować w bułce i smażyć na gorącym oleju.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat