Kotlety rybne

Kotlety rybne

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety rybne

    60 dkg
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    4 łyżki
  • olej

    2 łyżki
  • pieprz

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • bułka czerstwa

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety i namoczoną i odciśniętą bułkę zmielić w maszynce. Wymieszać i doprawić. Uformować kotlety, zrumienić na oleju.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Juleczka20 24.05.2012 07:51
lubię
mela251 01.01.2012 09:18
super
RenataZ-et 15.10.2011 23:03
bardzo lubię
Justa32 21.09.2011 19:25
mniam też robię kotleciki z ryby
zbysio 05.04.2011 20:11
super
Iwona51 15.01.2011 00:15
coś dla mnie
agnieszka137 14.01.2011 23:25
wyśmienite

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat