Kotlety mielone

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

    60 dag
  • bułka czerstwa

    1 szt
  • cebula

    1 szt
  • jaja

    1 szt
  • sól

  • pieprz

  • woda

    2 (gotowana)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bułkę moczymy w wodzie. Cebulę drobno siekamy. Mięso mieszamy z posiekaną cebulą, jajkiem solą, pieprzem, wodą. Bułkę odciskamy i dodajemy do reszty. Wszystko razem dokładnie mieszamy i formujemy kotlety. Smażymy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat