Kotlety jajeczno-rybne

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • morszczuk

    3 kostki
  • jajko

    2 szt.
  • cebula biała

    1 szt.
  • sól, pieprz

    do smaku
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    4 łyżki
  • jajko ugotowane na twardo

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę rozmrozić i skropić sokiem z cytryny.W maszynce zemleć rybę,jajka i cebulę.
Dodać bułkę tartą,surowe jajka i przyprawy-wyrobic na jednolitą masę.
Smażyć na gorącym tłuszczu.
Smacznego!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (23)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ben-ka 10.08.2016 08:49
Polecam, nam smakują.
ben-ka 22.04.2016 09:19
Od czasu, do czasu takie robię:)
Grażyna13 18.09.2014 21:24
To by mi smakowało :)
Grażyna13 07.09.2014 16:34
ciekawy przepis :)
IwonaKa 04.07.2014 12:04
super,takich jeszcze nie jadłam,godne wypróbowania
Pietruszka 15.06.2014 12:22
fajne kotlety
alaaa 17.05.2014 10:43
też je robię są smaczne
aginaa 09.05.2014 18:58
fajny pomysl
RenataZ-et 10.02.2014 20:40
smaczne kotleciki
Łukasz15 18.08.2013 12:38
Bardzo dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat