Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety jajeczne z koperkiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 szt
koperek 1 pęczek
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szk
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety jajeczne z koperkiem

5 jajek ugotować na twardo, obrać i posiekać, koperek również posiekać, wymieszać. Dodać surowe jajko oraz 3 łyżki bułki tartej, wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Formować owalne kotlety, następnie obtaczać je w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anilewe13
anilewe13 02.02.2015 16:43
Fajny przepis
caralajna 25.01.2015 19:57
smakowały by mi
Adam/ZUB3R 25.01.2015 19:49
lubię takie kotlety
w mojej kuchni 25.01.2015 18:32
lubię takie jajeczne kotlety
Ania67 25.01.2015 16:51
Podoba mi sie propozycja- wypróbuję
Renata9 25.01.2015 16:43
Bardzo pomysłowe kotleciki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak