Kotlet schabowy z serem wędzonym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Kotlet:

    6 szt
  • ser żólty wędzony

    20 dag
  • jaja

    2 szt
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    do panierki
  • sól, pieprz

    do smaku
  • tłuszcz

    do smażenia
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kotlety doprawić, rozbić na cienkie plastry, posypać serem wedzonym startym na tarce o grubych oczkach, zwinąć w rulon, panierować w jajku i bułce tartej i smażyć.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (17)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
pioge7 20.02.2012 16:00
super
Jodaj 11.02.2012 09:28
prze pyszny :)
szajba2 02.01.2012 16:12
super
Barbara55 11.12.2011 20:39
super
kielcok1 04.11.2011 15:55
uwielbiam
Juleczka20 22.10.2011 20:08
super
Rybciia 18.09.2011 15:24
pycha
Ewa95 15.09.2011 15:07
uwielbiam
Ewa/kalapurtka 12.09.2011 21:46
pycha
ulaaa 25.08.2011 21:50
uwielbiam schabowego

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat