KOTLET SCHABOWY

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    1
  • śmietana

    3 łyżki
  • KOTLETY WIEPRZOWE

    6
  • sól i pieprz

    DP SMAKU
  • bułka tarta

    3/4 szklanki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajko ubić ze śmietaną. Bułkę tartą wymieszać z solą i pieprzem. Kotlety lekko rozbić, a następnie panierować w mące, jajku i bułce tartej. Smażyć na złoto na oleju. Pod koniec smażenia dodać łyżkę masła

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara55 11.09.2011 13:01
lubię bardzo
kielcok1 03.07.2011 15:14
dziś mam na obiad lubię schabowe
Magdalena/26Mooi 20.04.2011 17:19
super!
rakow2 14.03.2011 15:17
niesamowite

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat