kotlet schabowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    1 szt
  • mąka

    10 dag
  • bułka

    10 dag
  • olej

    0,10 litra
  • schab

    ,50 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

schab pokroić, rozbić, opanierować w mące jajku bułce. piec na rozgrzanym oleju.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
malaczarna23 11.02.2011 19:26
apetyczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat