Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotleciki ziemniaczano-kapuściane

2.0
(10)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso wieprzowe 300 g
ziemniaki 4 szt
kapusta biała 1/4 główki
koperek 1/2 pęczka
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki ziemniaczano-kapuściane

Mięso i ziemniaki gotujemy do miękkości w osolonej wodzie. Kapustę szatkujemy, podsmażamy do zwiędnięcia, dodajemy koperek, doprawiamy, smażymy jeszcze 2-3 minuty.
Ziemniaki ubijamy, dodajemy kapustę i pokrojone w kostkę mięso, mieszamy, doprawiamy. Z masy ziemniaczanej formujemy kotleciki i obsmażamy z obu stron. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 17.09.2015 12:19
smaczne połączenie
IZABELA29 17.09.2015 10:02
smaczne i sycące
paulina2157 17.09.2015 09:58
fajny pomysł na kotleciki
Habibi 17.09.2015 09:54
Smaczne kotleciki -robię podobne, ale bez mięska. Muszę twoich spróbować :)
pestka 17.09.2015 09:45
smaczny obiad
Damiano
Damiano 17.09.2015 09:20
ekstra kotleciki
Madzai 17.09.2015 08:29
Na pewno wypróbuję :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak