Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kotleciki z selera

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 400 gram
jajko 1
mąka pszenna 2 łyżki
olej do smażenia 4-6 łyżki
sól do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: kotleciki z selera

Seler oczyścić, umyć.pokroić w plastry grubości ok. 1 cm .Odgotować i osączyć.Posolić,uformować kotleciki,panierować i smażyć na gorącym oleju na złoty kolor.Podawać z pieczywem.Doskonałe na ciepłą kolację lub lekkie drugie danie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Urszula5 22.05.2012 23:27
podobają mi się
AGNIESZKA144 09.05.2012 20:37
fajne
agogo2 02.11.2011 22:04
super
dorotka0000025 07.08.2011 10:13
pyszne
kotlet 02.08.2011 23:23
apetyczne
ela16 12.07.2011 10:52
fajne
ajres 14.06.2011 22:03
dobre
radosna29 04.03.2011 22:18
fajny przepis robie podobny
kanu83 22.02.2011 22:41
Ciekawy przepis
basia70 02.02.2011 21:37
super
annagebalska 29.01.2011 11:09
bardzo ciekawe
Magda60 11.01.2011 10:56
super
halinka1011 13.12.2010 16:04
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak