Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki z ryżem i kapustą
Kroki postępowania
Ryż ugotować na sypko w wodzie z dodatkiem soli. Kapustę i ryż osączyć i ostudzić.
mięso mielone wieprzowe | 40 dag |
ryż | 5 dag |
kapusta biała | 10 dag |
cebula podsmażona | 1 łyżka |
czosnek | 1 ząbek |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1-2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
sos sojowy | do smaku |
olej do smażenia | |
płatki jęczmienne |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: