Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kotlecik rybny w panierce brokulowej

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet rybny 1 szt
brokuł świeży lub mrożony 15 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 1/2 szklanki
jajko 1 szt
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 1 lyzeczka

Przepis i sposób przygotowania na: kotlecik rybny w panierce brokulowej

Brokul zgniesc na papke lub zetrzec na tarce, dodac bulke tarta i jajko oraz przyprawe i wymieszac na gladka mase. Fileta o obtoczyc w masie brokulowej i klasc na goracy olej - smazyc po kilka minut z obu stron. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorotka0000025 15.12.2012 12:10
polecam przepis do wyprobowania
dorotka0000025 15.12.2012 12:10
dziekuje za mile komentarze
Kuchareczka2 15.09.2012 13:50
w takiej postaci nie jadłam fajny pomysł
Norgiusz 17.08.2012 09:12
swietne
Magdalena1110 16.06.2012 07:31
super
jozefinach 12.06.2012 10:42
Uwielbiam takie połączenia.
parysek10 26.05.2012 17:52
dobry przepis
treonina 26.05.2012 14:57
bardzo fajny przepis! :-) spróbuję bo to coś nowego
anja3107 26.05.2012 14:30
ekstra
Katarzyna87 26.05.2012 13:39
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak