Korniszony w salami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • korniszony

    10
  • salami

    10 plastrów
  • sałata

    1 główka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Sałatę podzielić na liście, opłukać je, osuszyć. Korniszony odcedzić z zalewy, starannie osuszyć papierem kuchennym. Każdy ogórek zawinąć w plaster salami, spiąć wykałaczką. Podawać na liściach sałaty.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ElizaT 27.09.2012 10:31
super są

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat