Przepis i sposób przygotowania na: KORNISZONY II
Z wody, octu oraz cukru i soli zagotować zalewę. Zalać nią przygotowane ogórki. Słoiki zakręcić. Pasteryzować ok. 15 min. SMACZNEGO !!!
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | - - |
Gorczyca biała cała Prymat | - - |
chrzan korzeń | - - |
czosnek | - - |
marchewka | - - |
koper świeży | - - |
Zalewa: | |
woda | 6 szklanek |
cukier | 1 szklanka |
sól | 2 łyżki |
ocet | 1 szklanka |
Liść laurowy suszony Prymat | - - |
cebula | - - |
Ziele angielskie całe Prymat | - - |
ogórki | - małe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: