Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki z oscypka, oliwek i pieczeni

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

oscypki 2 duże
pieczonej szynki lub karkówki 15 dag
zielonych oliwek 1 słoik

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki z oscypka, oliwek i pieczeni

Oscypki pokroić w dość grube plasterki. Szynkę lub karkówk pokroić w cienkie plasterki. Oliwki osaczyć, każdą zawijać w plasterek szynki, przekłuć szpadką, następnie przytwierdzić do plasterka oscypka.

Smacznego!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak