Koreczki z oscypka, oliwek i pieczeni

Koreczki z oscypka, oliwek i pieczeni

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oscypki

    2 duże
  • pieczonej szynki lub karkówki

    15 dag
  • zielonych oliwek

    1 słoik
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Oscypki pokroić w dość grube plasterki. Szynkę lub karkówk pokroić w cienkie plasterki. Oliwki osaczyć, każdą zawijać w plasterek szynki, przekłuć szpadką, następnie przytwierdzić do plasterka oscypka.

Smacznego!!!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat