Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki z makaronowymi kokardkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek gruntowy 4
kiełbasa 25 plastrów żywieckiej
ser żółty 200 g
makaron kokardki 25 szt
borówki 25 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki z makaronowymi kokardkami

Ogórki obieramy i kroimy w dość grube kawałki. Ser żółty kroimy w kostkę. Makaron gotujemy wg przepisu na opakowania, odcedzamy i przelewamy zimną wodą, żeby się nie kleił. Plasterki kiełbasy składamy na pół i zwijamy w rulonik. Na wykałaczki nadziewamy kolejno: borówkę, kokardkę makaronową, zwiniętą w rulonik kiełbasę żywiecką, kawałek żółtego sera i plasterek ogórka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paula191919 19.09.2014 18:37
bardzo apetycznie wyglądają ; )
IwonaKa 13.09.2014 11:17
ślicznie wyglądają,az chce się jeść
Klausia 07.08.2014 19:10
dekoracyjne te koreczki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak