Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki z łososiową polędwicą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb pszenny 1-2 kromki
polędwica łososiowa 4-6 plastrów
rzodkiewka
sałata zielona

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki z łososiową polędwicą

Kromki chleba pszennego kroimy na 6 części, rzodkiewkę myjemy i kroimy w plasterki, polędwicę łososiową kroimy w paski (każdy plasterek na pół - z jednego plastra wyjdzie nam dwa kawałki) każdy kawałeczek chlebka smarujemy delikatnie serkiem, układamy po plasterku rzodkiewki a następnie przykrywamy paskiem polędwicy na którym układamy kupeczkę serka białego, kąsek sałaty i całość nakrywamy pozostałą częścią paseczka polędwicy - przebijamy wykałaczką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magula 26.10.2012 09:16
nie dziwie sie ze szybko znikają, super
dagmara020 21.10.2012 14:02
kanapki inaczej:)
Konczi 31.07.2012 19:10
zawsze szybko znikają ze stołu :)
cooleczka 31.07.2012 19:05
kuszące :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak