Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki z kotletem mielonym
Na wykałaczkę nabijamy
chleb
plasterek ogórka
kotlet mielony
pieczarka marynowana
kwiatek wycięty z sera zółtego
cebulka marynowana
Gotowe koreczki układamy na talerzu.
POLECAM ! ! !
mięso mielone | 300 gr |
jajko | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cebula | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżka |
olej do smażenia | 4 łyżka |
chleb | 2 kromki |
cebulka marynowana | 1/2 słoika |
żółty ser | 3 plastry |
wykałaczki | 20 szt |
pieczarki marynowane | 1/2 słoika |
bułka | 1/2 namoczona w wodzie |
ogórek | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: