Koreczki z kabanosem, serem i papryką

Koreczki z kabanosem, serem i papryką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kabanos

    2 sztuki
  • ser w kostce

    30 dag
  • ogórki kiszone

    3 sztuki
  • wykałaczki

    10
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Koreczki z kabanosem, serem i papryką

Porcja na 10 koreczków: Kabanosy kroję na kawałki o ok 1,5cm długości - nadziewam na patyczek i to jest podstawa. Następnie paprykę myję, wydrążam z pestek i kroję na kawałki oraz nadziewam na kabanosa. Ser kroję w kostki 1x1 cm i nadziewam. Ogórka kroję w kawałki - kostki lub grubsze plastry i nadziewam na samą górę.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Anna152 06.04.2013 17:45
lubie takie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat