Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki z kabanosem, serem i papryką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kabanos 2 sztuki
ser w kostce 30 dag
ogórki kiszone 3 sztuki
wykałaczki 10

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki z kabanosem, serem i papryką

Porcja na 10 koreczków: Kabanosy kroję na kawałki o ok 1,5cm długości - nadziewam na patyczek i to jest podstawa. Następnie paprykę myję, wydrążam z pestek i kroję na kawałki oraz nadziewam na kabanosa. Ser kroję w kostki 1x1 cm i nadziewam. Ogórka kroję w kawałki - kostki lub grubsze plastry i nadziewam na samą górę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna152 06.04.2013 17:45
lubie takie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak