Koreczki z kabanosem, serem i papryką

Koreczki z kabanosem, serem i papryką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kabanos

    2 sztuki
  • ser w kostce

    30 dag
  • ogórki kiszone

    3 sztuki
  • wykałaczki

    10
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Porcja na 10 koreczków: Kabanosy kroję na kawałki o ok 1,5cm długości - nadziewam na patyczek i to jest podstawa. Następnie paprykę myję, wydrążam z pestek i kroję na kawałki oraz nadziewam na kabanosa. Ser kroję w kostki 1x1 cm i nadziewam. Ogórka kroję w kawałki - kostki lub grubsze plastry i nadziewam na samą górę.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Anna152

06.04.2013 17:45
lubie takie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat