Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki wielkanocne

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiełbasa biała 2 szt
jajka przepiórcze 15 szt
majonez 1 łyżeczka
chrzan 1 łyżeczka
koperek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki wielkanocne

Kiełbasę ponakłuwać i zagotować. Gdy ostygnie pokroić na około 2 centymetrowe plasterki. Jajka ugotować na twardo i obrać. Majonez wymieszać z chrzanem. Każdy kawałek kiełbasy posmarować sosem chrzanowym i nadziać na wykałaczkę. Następnie wbić jajko. Koreczki udekorować koperkiem i posypać odrobiną soli.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 28.03.2017 14:05
Fajnie wygladajá
pestka 28.01.2017 10:01
smaczna przystawka
berys18 23.12.2016 11:37
bardzo fajnie sie prezentują
Ola1984 22.12.2016 19:15
Fajna przekąska na różne okazje :)
Jadwiga/Jaga85 22.12.2016 18:41
apetycznie wyglądają
adelajda 22.12.2016 16:49
pomysłowe :)
Wafelek2601 22.12.2016 16:21
Bardzo fajne
jan_mag 22.12.2016 15:24
Smakowite :)
Agnieszka-87-25 22.12.2016 15:21
apetyczne są
Futka 22.12.2016 13:08
Pychotki :) Świetnie się prezentują ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak