Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki standardowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka 30 g
ogórek konserwowy 2 szt
ser żółty 50 g
papryka czerwona 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki standardowe

Ser i paprykę kroimy w kostkę, mniej więcej takiej samej wielkości, przy czym papryka może być w większych kawałkach. Ogórki kroimy na grube ćwierćplasterki. Szynkę kroimy w prostokąty, ale tak, żeby różnica długości ich boków nie było zbyt duża, czyli po prostu mają być zbliżone do kwadratów. Składniki nabijamy na wykałaczki w następującej kolejności: Szynkę z zawiniętym ogórkiem w środku, kostkę sera i kawałek papryki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 06.12.2011 19:05
mniam
Magdalena1110 04.10.2011 13:35
ładnie wyglądają
stokrotka 05.07.2011 20:55
fajne
Karolina92 27.03.2011 10:48
bardzo dziękuję :)
PaniMISIOWA 27.03.2011 08:03
nie takie standardowe ;-) ładnie sie prezentują
Emilia22 17.12.2010 12:12
fajnie wyglądają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak