Koreczki na pumperniklu z łososiem i jajkiem przepiórczym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serek ziołowy

  • łosoś wędzony plastry

  • oliwki zielone

  • pumpernikiel

    1 opakowanie krążki
  • przepiórcze jaja

    1 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, obieramy i przekrawamy na połówki.

Na każdy krążek/kromeczkę pumpernikla nakładamy odrobinę serka twarożkowego.

Następnie na szpadkę lub wykałaczkę nadziewamy różyczkę łososia, połówkę jajka oraz oliwkę.

Całość wbijamy w pumpernikiel z serkiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Beata73 24.11.2013 07:42
ciekawy pomysł
Mala 07.03.2012 21:33
cudne
dwa pokoje z kuchnią 07.03.2012 14:51
wyglądają smakowicie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat