Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki na pieczywie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb ok4 kromki
ser żółty ok 5 plastrów
szynka 4-5 plastrów
papryka czerwona 1 szt
ogórek zielony 1 szt
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki na pieczywie

Kromki chleba można okroić ze skórki choć nie jest to konieczne. Chleb kroimy w kostkę ok 4 cm. Smarujemy masłem. Większe plastry szynki kroimy na polowy i składamy. Ser kroimy część w kostkę a część zwijamy. Ogórki obierany i kroimy w grubsze plastry. Paprykę oczyszczamy i kroimy w większą kostkę(zbliżona do wielkości pieczywa). Przygotowane składniki rozdzielamy i spinamy wykałaczką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

katarzynka455 09.10.2017 12:31
dziękuję:)
jejkuchnia 06.10.2017 12:08
Pięknie wygląda. :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak