Koreczki kokosowe z kurczaka i winogron

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka (ilość wg uznania)

  • wiurki kokosowe

  • olej rzepakowy

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pierś kurczaka pokroić w kostkę. Obtoczyć je we wiórkach kokosowych. Smażyć na głębokim tłuszczu. Gdy wystygną nabić na wykałaczkę jedną kosteczkę kurczaka winogrono i kawałek ananasa. Podawać SMACZNEGO!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
parysek10 16.08.2012 20:41
dobra przekąska na szybko
edita15 16.08.2012 19:04
mniam
tom 16.08.2012 19:01
super
Anio?eczek 16.08.2012 18:57
apetycznie wyglądają :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat