Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki kokosowe z kurczaka i winogron

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z kurczaka (ilość wg uznania)
wiurki kokosowe
olej rzepakowy

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki kokosowe z kurczaka i winogron

Pierś kurczaka pokroić w kostkę. Obtoczyć je we wiórkach kokosowych. Smażyć na głębokim tłuszczu. Gdy wystygną nabić na wykałaczkę jedną kosteczkę kurczaka winogrono i kawałek ananasa. Podawać SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

parysek10 16.08.2012 20:41
dobra przekąska na szybko
edita15 16.08.2012 19:04
mniam
tom 16.08.2012 19:01
super
Anio?eczek 16.08.2012 18:57
apetycznie wyglądają :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak