Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczek z pleśniakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

chleb pełnoziarnisty 3 szt/kromki
rzodkiewka 6 szt
ser gorgonzola 20 dag
ser gouda 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczek z pleśniakiem

Ser kroimy w kostkę 1cm X 1 cm .Ciemne pieczywo w kostkę 2cm x2 cm .Rzodkiewkę w plasterki a ser pleśniowy również w kostkę .Nakładamy kolejno ciemne pieczywo ,ser żółty ,plasterek rzodkiewki ,ser pleśniowy i plasterek rzodkiewki .Wychodzą nam piękne koreczki ,których nie powstydzi się żadna gospodyni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 05.11.2012 08:53
fajna przekaska
caralajna 23.09.2012 06:54
fajne
ankaryba 28.03.2012 18:14
fajny :-)
ben-ka 08.08.2011 12:53
i przekąskę mamy smaczną:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak