Przepis i sposób przygotowania na: Kopytka ziemniaczano-twarogowe
Kroki postępowania
Kopytka podajemy ze skwarkami i posypane świeżo zmielonym pieprzem.
twaróg | 250 gramów |
ziemniaki | 3 sztuki |
jajko | 1-2 sztuki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
mąka | ok. 2 szklanki |
cebula | 1 sztuka |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | 1 łyżka |
Pieprz czarny Prymat w młynku |
Kopytka podajemy ze skwarkami i posypane świeżo zmielonym pieprzem.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: