Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kopiec lodowo-owocowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiwi 2 sztuki
pomarańczy 2 sztuki
winogrona 1 kiść
polewy czekoladowej 2-3 łyżki
banan 2 sztuki
biszkopty okrągłe 10-15 sztuk
lody 500 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Kopiec lodowo-owocowy

Pomarańcze obieramy ze skórki i dzielimy na części. Kiwi i banany także obieramy i kroimy na plasterki. Winogrono myjemy i osuszmy. Wszystkie owoce schładzamy w lodówce. Na spód talerza układamy biszkopty i część owoców. Wykładamy dobrze zmrożone lody i obkładamy resztą owoców. Polewamy polewą czekoladową i dowolnie dekorujemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa104 09.11.2011 20:37
Ślinotoku można dostać patrząc na zdjęcie.Rewelacyjnie podany!
monika154 05.08.2011 07:23
mniam mniam
kome 01.04.2011 21:05
pyszności
buksiak12 28.09.2010 15:12
super wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak