Przepis i sposób przygotowania na: Kopiec kreta
Smacznego!
mąka tortowa | 2 szklanki |
margaryna | 125 gram |
cukier | 0,5 szklanki |
kefir | 1,5 szklanki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
kakao | 4 łyżeczki |
śmietanka 30 % | 400 ml |
serek waniliowy | 400 gram |
cukier puder | 4 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
czekolada gorzka | 50 gram |
banan | 3 sztuki |
sok z cytryny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: