Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

koperty francuskie

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 2
brzoskwinie w puszce
ananas w puszce

Przepis i sposób przygotowania na: koperty francuskie

Ciasto dzielimy na kwadraty. Na każdy kwadrat ciasta układam kawałek brzoskwini i ananasa. Zawijamy ciasto ( każdy róg do środka) powstanie koperta. Układamy na blaszce i pieczemy 20 minut w temperaturze 220 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paniusiaewa 03.04.2017 19:05
Nie ma jak domowe wypieki.
migotka28 02.05.2013 23:26
fajne ciasteczka
Marta1986 02.05.2013 17:15
pyszności mniam
Marta11 02.05.2013 16:34
szybkie i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak