Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Konfitura z arbuza

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

arbuz 1 kg
cukier 1 kg
woda 1 l
cukier waniliowy

Przepis i sposób przygotowania na: Konfitura z arbuza

Wode zagotowac, rozpuścić w niej cukier i gotowac aż płyn wyparuje o połowę. Arbuza pokroic w kostkę, wrzucic na cukrowy syrop, gotować 5-10 min.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 16.07.2012 13:29
pomysłowe jeszcze nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak