Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot z renklod

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

woda
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot z renklod

Jakościowo najlepsze do zaprawy są dojrzałe renklody. Przygotowane owoce włożyć do słoików i zalać gorącą słodką wodą., licząc 3 łyżki cukru na litrowy słoik. Zamknąć a następnie pasteryzować ok 15 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna74 12.12.2011 16:12
ja też :) ale mama powiedziała, żebym napisała po polsku, a nie po mojemu:)
Katarzyna74 12.12.2011 16:12
ja też :) ale mama powiedziała, żebym napisała po polsku, a nie po mojemu:)
malcik111 12.12.2011 09:19
ja je nazywałam białe sliwki, heheh
malcik111 12.12.2011 09:16
wow nie znałam takich owoców

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak