Kompot z czerwonej porzeczki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • porzeczka czerwona

    25 dag
  • woda

    1 l
  • cukier

    15 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Porzeczkę wrzucamy do słoików (większe pół słoika) zalewamy wodą uprzednio zagotowaną z cukrem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Amellia 25.04.2012 20:35
lubię taki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat