Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot z czereśni z nutką imbiru

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czereśnie 1/2 kg
imbir 2 plastry
woda 1,5 litra
miód 1-2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot z czereśni z nutką imbiru

Owoce myjemy, imbir obieramy, wrzucamy do garnka . Gotujemy ok. 45 min. W razie potrzeby zależy do ciepłego, ale nie gorącego kompotu dodać miód i dokładnie wymieszać. Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jagoda5913 29.05.2016 12:47
dobry kompocik
Urszula Świeca 29.05.2016 09:18
Lubię taki kompocik.))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak