Kompot z czereśni

Kompot z czereśni

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czereśnie

    1 kg
  • cukier

    0,5 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czeresnie umyć, przebrać, wlozyc do sloiczków, zalać przygotowanym syropem z cukru oraz owdy, szczelnie zakrecic, pasteryzowac, gotowe! :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat