Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot z agrestu

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

agrest 8 kg
woda 5 l.
cukier 2 kg
cukier waniliowy 2 op

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot z agrestu

Agrest obieramy , napełniamy nim słoiki do 3\\4 ich objętości. Do garnka wlewamy wodę dodając cukry i gotujemy do rozpuszczenia się . Gorącym napełniamy słoiki do pełna.Zakręcić i pasteryzować 15 min.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edyta44 11.09.2012 08:57
smaczne
babcia
babcia 08.04.2012 01:09
super
babcia
babcia 08.04.2012 01:09
super
matii6 17.11.2010 11:30
lubię kompot agrestowy,,

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak