Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot rabarbarowy z malinami

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rabarbar 500 gram
maliny świeże 200 gram (mrożone)
Goździki całe Prymat 2 - 3 sztuki
laska cynamonu
woda 3 litry

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot rabarbarowy z malinami

Rabarbar umyć i pokroić, zalać wodą. Dodać cynamon, goździki i chwilę gotować. Dodać maliny, zagotować i zdjąć z ognia. Można do smaku dosłodzić miodem, ja nie dosładzałam.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ifa 12.05.2015 06:54
Ale bym się napiła takiego kompociku
Ola1young 11.05.2015 18:15
pyszny kompot ,zwłaszcza schłodzony :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak