Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot malinowo-rabarbarowy

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rabarbar 3-4 łodygi
maliny świeże 1 szklanka
woda gorąca 2,5-3 l
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot malinowo-rabarbarowy

Owoce oczyszczamy a rabarbar kroimy w drobne cząstki. Wodę nastawiamy do gotowania. Dodajemy owoce i zagotowujemy. Do przestudzonego kompotu można dodać cukier lub miód, ale ja lubię właśnie taki winny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 05.06.2016 09:06
bardzo dobry
smerfetka79 19.05.2016 22:01
oo tak. chociaż ja wolę niesłodzony.
afrodyta 17.05.2016 20:56
Domowy kompot, a najlepiej słodzony - idealnie zgasi pragnienie.
krokus 17.05.2016 11:44
pyszny kompocik

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak