Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

komfitura ze skórek arbuza

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 2 szklanki
skórka pomarańczowa 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: komfitura ze skórek arbuza

Skórkę pokroić w kostkę, dodać utartą skórkę pomarańczową i zasypać cukrem. Pozostawić na 2-3 godz. Po upływie tego czasu smażyć na patelni na wolnym ogniu aż powstanie masa o brązowawym kolorze. Przechowywać w słoiczka w chłodnym miejscu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak