Koltety mielone

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    1 sztuka
  • cebula

    1 sztuka
  • mięso mielone

    200 gram
  • pieprz

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    do opanierowania
  • bułka

    1 namoczona w wodzie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Cebulkę posiekać w drobną kosteczkę.
2. Pozostałe składniki oprócz bułki tartej zmieszac razem.
3. Formować kuleczki i obtoczyć je w bułce tartej.
4. Piec na oleju.

Smacznego:)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
katarzynka455 19.02.2012 22:31
tradycyjnie i smacznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat