Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowe mini pizze
Kroki postępowania








mąka pszenna | 1 szklanka |
otręby pszenne | 0,5 szkl |
siemię lniane | 2 łyżki |
mleko ciepłe | 100 ml |
woda letnia | 50 ml |
jajko | 1 szt |
drożdże świeże | 2 dag |
olej | 2 łyżki |
cukier | 1 łyżeczka |
sól | 0,5 łyżeczki |
ketchup ziołowy | 2-3 łyżki |
szynka gotowana | 5-6 plasterków |
kiełbasa podwawelska | 10 dag |
papryka czerwona | 0,5 szt ( marynowana) |
papryka zielona | 0,3 szt ( marynowana) |
ser żółty | 9 plasterków |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: