Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowe koreczki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki marynowane
ser żółty 1 kawałek
kiełbasa 1 kawałek
CEBULKI MARYNOWANE
pikle 1 kolorowe

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowe koreczki

Ser żółty kroimy w sporą kostkę i dajemy jako podstawę każdego koreczka, to gwarantuje nam że się nbie będą przewracać na talerzu. Składniki po kolei zaczynając od sera nabijamy na wykałaczki. Kiełbaskę kroimy na plasterki i nabijamy na ser. A potem już według uznania i upodobania dobieramy składniki. Ja wybrałam cebulki marynowane, i kolorowe warzywa marynowane czyli kawałki brokuła, papryki, marchewki i oczywiście pieczarki. Większe pieczarki kroje na części lub nabijam tylko kapelusz, natomiast mniejsze pieczarki nabijam w całości.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Danost 15.02.2013 10:21
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak