Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowe ciasto z serem
Kroki postępowania









margaryna | 20 dag |
masło | 15 dag |
cukier puder | 1,5 szkl |
jajko | 6 szt |
mąka tortowa | 2 szkl |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
kakao | 1,5 łyżki |
mak | 2 łyżki |
szpinak mrożony | 2 kulki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
aromat migdałowy | 0,5 łyżeczki |
serek mascarpone | 25 dag |
ser biały | 30 dag |
cukier puder | 1 szkl |
masło | 15 dag |
budyń waniliowy | 1 opakowanie |
mleko | 1 szkl |
laska wanilii | 1 szt |
sok z cytryny | do smaku |
czekolada gorzka | 10 dag |
cukier puder | 2 łyżki |
śmietana 30% | 2 łyżki |
spirytus | do smaku |
wiórki kokosowe | płatki kokoowe do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: