Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowa zapiekanka ziemniaczana
Kroki postępowania
Na rozgrzanej oliwie zeszklić pokrojony por, cebulę i posiekany czosnek.
ziemniaki | 60-70 dag |
fasolka szparagowa | 20 dag |
por | 1/2 szt |
cebula | 1/2 szt |
czosnek | 1 ząbek |
oliwa | 2 łyżki |
cukinia żółta | 1 szt ( mała) |
cukinia | 1 szt ( mała zielona) |
kiełbasa podwawelska | 25-30 dag |
pomidory | 30 dag |
ser żółty starty | 10 dag |
pomidorki koktajlowe | 8-10 szt |
masło | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: