Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KOLOROWA WĄTRÓBKA

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wątróbek drobiowych 40 dag
pomidor 2 szt
ogórki kiszone 2 szt
cebule 2 szt
groszek 4 łyżki
kukurydza 4 łyżki
sól 1 łyżeczkę
majranek 1 łyżeczka
olej 3 łyżki
pieprz 1 ŁYŻECZKA

Przepis i sposób przygotowania na: KOLOROWA WĄTRÓBKA

CEBULĘ OBIERAMY I KROIMY W PÓŁPLASTERKI, SZKLIMY NA 1 ŁYŻCE OLEJU. POMIDORY KROIMY W ÓSEMKI, OGÓRKI W PLASTERKI. WĄTRÓBKI OCZYSZCZAMY Z BŁON, SMAŻYMY OKOŁO 10 MIN. NA ROZGRZANYM OLEJU. DO WĄTRÓBKI DODAJEMY CEBULĘ, KUKURYDZĘ, POMIDORY I OGÓRKI. DOPRAWIAMY SOLĄ, PIEPRZEM, I MAJRANKIEM. PODGRZEWAMY OKOŁO 3 MIN. NA OGNIU.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak