Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowa sałatka obiadowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuka
kukurydza w puszce 1 sztuka
ogórki kiszone 4 sztuki
rzodkiewka 4 sztuki
pomidor malinowy 2 sztuki
pieprz do smkau
majonez 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowa sałatka obiadowa

Kapustę pekińską drobno posiekać i wsypać do dużej miski. Do kapusty dodać drobno pokrojone rzodkiewki, pomidory i ogórki kiszone. Do całości dodać także kukurydzę z puszki bez wody. Wszystko doprawić pieprzem i dodać majonez. Po wymieszaniu gotowa do jedzenia. Można podawać do obiadu jak i samą ;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jozefinach 19.10.2012 18:35
Uwielbiam sałatki.
Rafał10 10.10.2012 18:19
pycha:)
Goya 10.10.2012 16:19
super
Piotr-21 10.10.2012 15:41
smaczna
Konczi 10.10.2012 15:05
zdrowo obiadowo :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak