Składniki:
kapusta czerwona | 15 dag |
szynka parmeńska | 4 plasterki |
avocado | 1/2 |
kiełki rzeżuchy | 1 garść |
figi | 2 |
pepperoni | 1 |
jajko | 1 |
truskawki świeże | 1 szt |
musztarda | 1 łyżka |
jogurt naturalny | 1/2 kubka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
kapusta czerwona | 15 dag |
szynka parmeńska | 4 plasterki |
avocado | 1/2 |
kiełki rzeżuchy | 1 garść |
figi | 2 |
pepperoni | 1 |
jajko | 1 |
truskawki świeże | 1 szt |
musztarda | 1 łyżka |
jogurt naturalny | 1/2 kubka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: