Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowa ryżowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

groszek konserwowy 1/2 puszki
wędlina 15 dag
ogórki konserwowe 6-7 sztuk
por 1 sztuka
jajko 3 sztuki
papryka konserwowa 3 kawałki
majonez wg uznania
sól do smaku
pieprz do smaku
ryż 3 (ugotowany na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowa ryżowa

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i pokroić w kostkę. Ogórki i paprykę pokroić w kostkę. Por oczyścić, umyć i drobno pokroić. Wędlinę pokroić w kostkę. Przygotowane składniki połączyć, oprószyć solą i pieprzem. Dodać majonez, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak